Min sommar

Som alltid går sommaren för fort förbi och man hinner sällan reflektera över den när hösten väl tar fart. På måndag kickar T3 igång. Vardagen återupptas. Men innan dess, tänker jag ta mig tid att sammanställa min sommar på nästan 90 dagar.

Juni: gick på examens- och studentmottagning, blev godkänd på terminstentan och var överlycklig som aldrig förr, åkte till Kina, var på återträff med gamla vänner i Linköping, och kom igång med lite sommarläsning.

Juli: Coldplaykonsert i Sthlm (definitivt en av sommarens höjdpunkter), auskultation på Sankt Eriks ögonsjukhus, började mitt sommarjobb på demensboende som var lärorikt, tungt och utmanande, upptäckte Stockholms skärgård på mina lediga dagar och cyklade för första gången i Stockholm.

Augusti: Slutade sommarjobbet, hade massa rep och därpå flera spelningar varav ena var på ett überfint bröllop, satt bänkad framför OS i rio och avundades över alla atleter, var med och anordnade mottagningen av utbytes- och masterstudenter på KI, och sist men inte minst har jag njutit av den plötsliga sommarvärmen som dykte upp tillsammans med fina vänner.

Annonser

3 thoughts on “Min sommar

 1. Hej! Bara en snabb fråga. Såg att du hade gjort PIL. Ska iväg den dagen de testerna görs inför VT (15 oktober) och bara undrar, begåvningstestet, vilken tid på dagen låg det ungefär? Och var tog de två testerna 2 timmar?

  Vet att det inte riktigt har med detta inlägget att göra, men hoppas att du kan svara ändå. Hittar inte svaret någon annanstans 🙂

  Gilla

  1. Hej Ella! Provdagen brukar börja runt 9 och håller på 60min vardera. Dagen slutar runt lunchtid. 😊

   Gilla

 2. Hej Linnea!

  Jag heter Sofie Möller och jobbar med castingen till den nya säsongen av ”Du är vad du äter” där vår nya hälsocoach Annika Sjöö hjälper deltagare att komma igång med kost och träning, få in rutiner i vardagen och kanske tappa några kilon i vikt.

  Just nu är jag på jakt efter studenter som jag gärna vill ska söka till programmet och då hittade jag din blogg när jag googlade runt. Om du vill så får du gärna sprida att jag letar efter härliga personer i Stockholm med omnejd som vill få hjälp med kost och motion. Finns det någon som är intresserad kan man berätta om sig själv på halsa@titan.se och så hör jag eller min kollega av oss.

  Tack på förhand och ha en fin helg!
  Hälsningar Sofie, Titan Television

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s